Pratite svakodnevna dešavanja na našim ostalim stranicama klikom na ikonice ispod teksta

Blog

Le Petit Bistro - Novi Beograd / Blog  / Zašto blog o kafi?

Zašto blog o kafi?

Od 2011. traje naša priča. U naših prvih 8 godina plovili smo i uzvodno i nizvodno. Isprobavali, učili, nekada išli u pogrešnom, nekada u pravom smeru, smejali se, nervirali, uživali i mrštili se, ali smo kroz svako iskustvo rasli sa, sada već nemerljivom, ljubavlju prema tom čudesnom napitku zvanom kafa.

Svaki put, i dan danas, kad pomislimo da o kafi mnogo znamo, pojave se nove informacije koje nas prosto raspamete i ukažu nam na to koliko još o njoj ima da se uči. Tako ushićeni krenuli smo sa daljim istraživanjem korak po korak u čulni svet mirisa, ukusa i boja, ali i naučnih činjenica, i negde usput shvatili da bi bilo lepo na jednom mestu podeliti sve što smo saznali sa drugima.

Danas kada smo se profilisali kao retko utočište gde se može uživati u pažljivo odabranim single origin kafama premijum kvaliteta, želja nam je da osim edukacije, podizanja svesti o kvalitetu kafe koje pijemo i širenja zajednice domaćih kafopija, naši istomišljenici uživaju u ovim tekstovima i fotografijama možda baš uz prvu, ili drugu jutarnju…

Dragi ljubitelji kafe, radujemo se što ćemo vas imati za saputnike u ovoj avanturi!

Vaš Le Petit Bistro

Nema komentara

Ostavite komentar